Asociația Română a Iubitorilor de Animale lansează aplicația mobilă My Pet, primul portal mobil din România dedicat iubitorilor de animale

Vineri, 22 mai 2015, Asociația Română a Iubitorilor de Animale lansează aplicația mobilă My Pet – the ultimate pet care, dedicată iubitorilor și proprietarilor de animale de companie. Aplicația poate fi descărcată gratuit atât de către utilizatorii sistemului de operare Android, cât și de către cei ce utilizează iOS. Evenimentul de lansare va avea loc în cadrul târgului Pet Expo, unde vom fi prezenți la standul numărul trei.

Portalul My Pet le permite utilizatorilor din toată țara să își creeze un profil personalizat în conformitate cu necesitățile animalului de companie pe care îl au. Profilul personalizat include atât date de indentificare ale proprietarului, cât și date privind sănătatea, cum ar fi data de vaccinare, schema de tratament și datele de contact ale medicului veterinar.Totodată, aplicația te ajută să îți găsești patrupedul în cazul în care acesta se pierde, să adopți sau să oferi spre adopție căței și pisici și în același timp îți pune la dispoziție o vastă bază de date cu produse și servicii de uz veterinar.

My Pet’s Zone, funcționalitatea inovativă care iți pune la dispoziție informații de proximitate! Inovația pe care aplicația o aduce în atenția utilizatorilor este aceea că toate infomațiile din aplicație sunt structurate funcție de locația acestuia. Astfel, utilizatorul primește doar informații relevante, fie că interesul este de a adopta un animal sau de a găsi cele mai bune produse și servicii pentru patrupedul său.

“Dezvoltarea și implementarea aplicației My Pet poate face diferența și totodată umple vidul lăsat de lipsă unei soluții inteligențe, dar și rapide pentru necesitățile iubitorilor de animale. My Pet este o aplicație pentru mobil unică în România, care înglobează numeroase funcționalități inovative. Odată cu aplicația, lansăm și medalionul pentru animale q – Tag. Cu un design unic ce include un cod QR, medalionul are o dublă funcționalitate: înfrumusețează zgarda prietenului tău necuvântător, îl ajută să ajungă acasă în cazul în care se pierde, dar îi și salvează viața datorită informațiilor privind bolile, dar și schema de tratament pe care o urmează. Dacă luăm drept exemplu cazul în care un animal pierdut suferă de o boală gravă și are nevoie de tratament, fără informațiile obținute prin simpla scanare a codului, viața patrupedului ar putea fi într-un iminent pericol. De asemenea, codul QR conține informații complete despre proprietar. Este suficient să scanezi codul cu ajutorul aplicației, iar proprietarul va fi automat contactat telefonic. Din punct de vedere emoțional, q – Tag oferă proprietarului sguranța că, în cazul dispariției patrupedului, acesta din urmă poate fi ușor reperat, chiar și în cazul în care nu are implementat un microcip.” susține Alina Alupoaei-Geonea, Project Manager My Pet.

Asociatia Română a Iubitorilor de Animale a luat ființă în anul 2014, din dorința de a îmbunătăți viață prietenilor noștri necuvântători. În primul an de activitate ONG-ul a organizat cinci târguri de adopții în urma cărora au fost adoptate peste 350 animale de companie, câini și pisici, a donat tone de hrană către adăposturile de animale și a realizat trei spații de joacă special amenajate cu piste de agility, în speță Bark Park Izvor, Bark Park Herăstrău și Bark Park Cișmigiu. Acțiunile și proiectele asociației sunt susținute de parteneri precum lanțul de petshop -uri Animax, clinica veterinară Crystal Veț, Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement București, Guard One, Clubul Ecologist Român, Sindicatul Verde.

Deviza asociației este “Respectăm omul, protejăm natură, ocrotim animalele!” Motto-ul ce guvernează activitățile asociației este “Viața fără un animal de companie poate fi trăită, dar nu merită efortul!”

Articole asemanatoare

thumbnail
hover

Dragonul chinezesc de apa

Dragonul chinezesc de apă a devenit un animal din ce în ce mai popular în rândul iubitorilor de reptile și este alegerea potrivită pen...

thumbnail
hover

Rozatoarele si exercitiile fizice

Mamiferele rozătoare mici sunt printre animalele cu cea mai multă energie. Din fericire, există multe modalităţi prin care-ţi poţi aj...

thumbnail
hover

Siamezele, pisicile imprevizibile

Când are chef de joacă, pisica siameză dă dovadă de o energie ieşită din comun. Sare, se învârte în jurul cozii, loveşte orice ob...